Christel De Coninck Verzekeringen

Altijd een stapje voor

Christel De Coninck Verzekeringen

De verzekeringswereld zit de laatste jaren in een echte stroomversnelling. Verzekeren wordt alsmaar complexer. Dat vraagt om een constante specialisatie.

Daarom hebben de KBC-verzekeringsagentschappen De Weerdt, Leroy Paul & Partners Verzekeringen en C.D.C. Verzekeringen, beslist om vanaf 1 januari 2020 de handen in elkaar te slaan onder de nieuwe naam Verzekeringen A12 Rupel.

Zo bieden we u een uitstekende service, een persoonlijke en professionele aanpak en een optimale bereikbaarheid. Samen zijn we nog beter gewapend om de laatste ontwikkelingen op de verzekeringsmarkt op de voet te volgen. En zijn we altijd een stapje voor.

We verhuizen van 31 december tot en met 2 januari 2020 en zijn dan uitzonderlijk gesloten. Vanaf 3 januari staan we voor u klaar in Aartselaar, Barones Ludwina de Borrekenslaan 111.

Hebt u nog vragen?

Neem gerust contact met ons op.

Heb je een schadegeval?

Ongeval, schade of ziekenhuisopname aangeven. Wij helpen je graag verder of laat je helpen door de KBC assist app.
Lees meer

Verzekeringen

Verzeker je gezin, je woning, je voertuig, je reis en zelfs je hond en slaap op beide oren.
Particulieren Ondernemers Verenigingen

Heb je vragen of wil je je nog beter verzekeren?

Spring even binnen in ons kantoor in Boom, zonder afspraak of maak een afspraak na de kantooruren als dit je beter uitkomt. We bekijken samen welke verzekeringen het best bij jouw situatie past.

Nieuws

Nieuwsoverzicht